I quit blogging on Weebly now. The reason is that it tangled very often and I miss blogg.se. I have also thought of doing more fashion posts / photo posts / music posts now when I'm changing blog. So please come to the new blog instead (click on the image below).

Nu lämnar jag Weebly efter att ha bloggat här i över ett år. Anledningen är bla. för att det ofta krånglat. Weebly har fantastiska möjligheter vilket är helt och hållet skitbra! Men fördelen med att blogga på blogg.se är att jag kan mobilblogga med deras app. Det finns en app för weebly också men den är för 3gs/4s blablabla. Och jag har en vanlig trea.. Tycker det är väldigt synd.
Men nu har jag skapat en HELT ny blogg på blogg.se. Bloggar alltså inte på förhopningarochregnbagar.blogg.se! Det var för att 1. Felstavat xD 2. för lång url tycker jag. Nu har jag skapat en ny som heter emiliahellbergs. Sitter med stilmallar och kodmallar och det är så roligt! Weebly är tusen gånger krångligare. Så nu är det faktiskt dags. Gått och tänkt på att byta flera gånger men nu var det dags. Så SNÄLLA ni! kom till den nya bloggen istället. Det är inte kul att blogga utan er ♥. Har även tänkt att strukturera mitt bloggande lite grann nu när jag ändå byter. Kommer göra fler noggranna inlägg. Fler Dagens Outfit och fler foton. Också musiktips. Vad säger ni om det? 
Klicka på bilden för att komma till den nya bloggen!! (www.emiliahellbergs.blogg.se)Leave a Reply.