Skulle bara hälsa att på Åland kommer jag spela in många roliga filmer som bla. vad jag har packat ner i min väska ;););) (just den videon tillägnad 
Bli taggade eller gå och skit!
 
Jag ska till Åland.
Imorgon klockan ÅTTA går båten :< Vi ska ta med cyklarna och allt.
Kommer behöva lägga mig tidigt PLUS att jag inte packat färdigt än. 
Är redan skittrött.
Om Weebly hade tidsinställda inlägg skulle jag bli så himla jävla glad och gjort en bunt åt er. Men tyvärr :<
Man får straffas när man driver blogg på udda ställen!
När jag kommer hem ska jag fixa en ny header åt er ♥
Pappa kommer säkert ta med sin dator till Åland men vet ni, jag ska va ärlig. Tror inte jag kommer vilja blogga på min semester!
Men kul ska vi ha när jag kommer hem. Ska bjuda er på många saftiga bilder ;)
PackaPackaPacka. Skulle egentligen vilja göra nåt roligare min sista kväll i STHLM på ett tag men för det första orkar jag inte och för det andra kan jag inte :(.
Just det, syrran.
Jo vi hade det jättemys :D Åt god mat och pratade å så. Hon har ju vart bortrest så hon hade mycket skojjs att berätta :D
Jag har fått present. Två body butter ifrån The Body Shop, Moringa och Pink Grapefrukt. De är i perfekt storlek och luktar supergott.
Och så fick jag en film :D Synd att jag kanske inte hinner se den innan vi åker dock :'(

När jag reser bort så packar jag alldeles för mycket. Det får jag inte nu :'< Det blir rejält svårt för mig (tyck synd om mig nu).
Jajajaja.
Hoppas mina pluttenuuutts kommer ha det bra under dessa dagar.
Det ska jag ha ;*
PÅK
Picture
Picture
 
Jag ska ju göra om mitt rum rätt snart och förskaffa mig nya saker så jag måste sortera bort och så :) DET KOMMER BLI SÅ FET NAJS!!
Här är de nya filmerna.
TItta på de i HD vettja ;)
Nu ska jag fortsätta att rensa rensa :)
Klockan fem ska jag träffa syster♥ Saknar henne.
 
Mizzy ska sova över hos mig. Min videoblogg berättar resten...

Imorgon ska jag träffa min älskadeälskadeälskadefinafinafinasötasötasötasnällafinasöteälskade syster :D Hoppas verkligen att hon köpt nåt till mig ifrån Italien.. Annars tar jag bort några av orden på raden ovan ;)

Nu ska vi dricka kantarellsoppa och sen dra oss till sängen!
Håll utkik på youtube men jag laddar upp filmerna ändå imorrn :)
 
Nu börjar min sommarresa!
Idag vaknade jag (alldeles för) tidigt och åt frukost, provade min nya platttång (gud den är så fin, med blommor jähööö flavör pavör) och hoppade iväg i bilen med mamma, marsvinen och deras ute och inne bur. Vi åkte till våra vänner (de vi grillade med i onsdag) och lämnade marsvinen där (och bilen). De ska få leka med Charlie✿$☃ i några dagar.
Sen drog vi till bussen (ungefääääär. vi åkte tillbaka hem för att mamma glömt å låsa :P ) och sen satt vi på tåget 20 minuter senare :)
På tåget drack jag Yoggi Jalla drinking yoghurt (hihi fint namn de har hihi) med lime och jordgubb och läste min braiga (rekommenderas) bok "En plats de kallar lyckan"
Nu har vi alltså inte vår bil med och är i stockholm.
Om ett tag blir det av med tåg till Uppsala. Vi ska åka dit mest för att hämta morfars gamla (den är ganska ny höhö) bil som vi åker med hem sen. Jag åker också dit för att lämna mormors pastiller som jag egentligen köpt till mig själv men som smakade blomma och de får mormor hehehehehehe! men citron, mint och lakrits pastillerna jag köpte var mums så... Hu käres!?
Imorgon ska jag, mamma, pappa och min farbror åka till Värmland för att hälsa på Gun och Molly. Gun skulle man kunna säga är min farmor... hon var gift med min farfar. Och Molly är hund. Jättesöt <3 prutt.

Nu ska vi till Uppsala :) Sålååång sakörs!
(puss hihihi)
Updt. Kommer blogga om jag får tag i en dator under min Värmlands resa. A
 
Norge.
Jag sörjer med er allihopa. 
Jag satt på tåget förut och tänkte, hur skulle jag reagerat om det hände i Sverige. Jag kom fram till att jag förmodligen skulle reagera likadant. Det som har hänt er berör många av oss så starkt att det känns som om det utspelade sig hos oss. Men varför tror vi att "nej, det kommer inte hända i Sverige, det händer aldrig!"? Det finns ju lika många rasister och socialdemokrats hatare (höh.. kom inte på nåt bättre ord för stunden c: ) här som i Norge, vi är ju två så lika länder att det lika gärna kunde hänt här! Jag missade tysta minuten klockan 12. Då krånglade vi med att komma på bussen :( Jag har jättedåligt samvete för detta eftersom att jag bestämt mig för att också skulle medverka. 
Jag och mamma skulle faktiskt åka till Oslo i veckan men en dag eller två innan denna tragiska händelse så ångrade vi oss. Med tanken så skickar jag blommor och lägger på Oslos gator, för att stödja alla som har mist någon 

Tänk om världen någon gång kunde leva i fred.
Picture
 
Ni har hört (läst) det förut men ni hör (läser) det här och nu igen RUBRIKEN SÄGER ALLT. (punkt)
Nu har jag dock druckit upp mitt te gehheehää...
Och ätit upp kakorna geheeeährhefgrrrrrh!
Men jag tog bilder med webcam´en innan den olyckan hände! Smart va :D
TackTack.
Ja... som rubriken sa så har jag haft en ganska jobbig dag. Vill inte riktigt berätta vad men det handlar om en grej som kallas tampong,
ehöööööööööhhh.
Men nu är jag hemma själv och ser på tv samtidigt som jag har datorn. Ser på En Prinsessas dagbok som går på 4an. Nog 3e eller 4e gången jag ser den.
Har ni hört om det som händer i Norge!? Asså herregud :'o
Hoppas ni har det brabrabra :)
Imorrn ska jag till Stockholm. Mizzy har skaffat en grej som jag också har och de ska få leka med varann :D:D:D:D:D
Vi ska gå runt på elskade söder och ha najs!
Vet ni att jag ska göra om i mitt rum! Ska bli kul!! Ska skissa lite nu när jag publicerat detta inlägg :) Får väl uppdatera snart igen va ;)
Nu... bilder!:
Oh helvete nu gick strömmen :'( Åska ikväll igen. Lite scary att va hemma själv i mörkret men pääärents är påväg som tuur är!!
Picture
När man dricker te ska man se väldigt trevlig ut!
Picture
Skorpa. Se lite allmän ut! YES STRÖMMENTILLBAKA!
Picture
Lakrits chokladboll<3<3<3 Se jätteglad ut nu komigen då!!
Picture
Äta skorpa. Oj jag fotade visst noooh! hihi :D
 
Grillfesten va  jättekul. Jag var kaninvakt åt Charliie han e skitasöt. Va det för att de andra  badade. Jag kan för en speciell anledning inte bada på typ en vecka :''< Buhuue.
Vill visa er bilder därifrån men det får bli en dag då jag orkar ladda över bilder ;)
Bjuder på lite fina allmäna bilder som mamma tagit med sin kamera <3
Picture
Kooodiaaak!
Picture
Picture
Picture
Långt hår :o
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
blondie!
Picture
Jag och min fiina fiina syster på midsommar. Ja jag är längre än henne :P
Picture
Kajsa och syster
 

Vi ska äta Lasagne till middag :) MUMS:P
Jag ska göra uppgiften att lägga ihop allt. Mamma och pappa gör såserna heh.
Vet inte vad jag ska blogga om. Buhu tyck synd om mäjj.

Igår var det Simborgar kväll. Man tar simborgarmärket och grillar. Korv är gott. Vattnet var kallt och jag frös.
Idag har jag cyklat JÄÄTTEEELÅÅÅNGT :) Känn er Stolta över mig!! Somsagt ska vi käka lasagne och ikväll blir det allsång också ;D Ack så trevlig han är den där Måns...
Imorgon ska vi ha grillkväll med nåra människor. Det ska bli grymt :D ska grilla precis vid ett hopptorn SÅMANKANÄTAKORVOCHHOPPAIFRÅNTREANSAMTIDIGT:o

Nu  ska jag laga mat. BYE
 
Hej! Är i Stockholm men ska snart åka tillbaks till landet. Har shoppat lite kläder på Cubus idag najsnajsnajs (bilder nån annan gång). Ätit Kebabtallrik vilket var gott och längesen :) Igår såg jag Kronjuvelerna på bio. Skitfin film ♥ REKOMMENDERAS
Idag hade jag min första elgitarrslektion i världshistorien!
Och det var grymt najs :D
Min kusin Mattias var min "lärare" och han är skitbra :)
Får återkomma mina bäjjbäs!
PåK
Picture