Hade sjukt många unika läsare igår och förrigår ♥ tackar för det. Även fast min uppdatering sugit senaste tiden :(
Dock har jag en anledning till varför jag inte bloggade på den mest självklara dagen att blogga på. Fredag alltså. Det var för att jag är förkyld.
Har inte så mycket mer att säga. Jag och morsan ska till Thomas Sabo affären för att köpa berlocker till min moster på torsdag drar jag till Åre tralala. Då får ni ta mej fan klara er själv </3
Ska förresten smyga in på Urban outfitters när jag ändå är i närheten. Sorgligt nog är det sjukligt dyrt :( Så vill jag också tipsa om en sjukt bra låt!
 ett sjukt stort i-landsproblem!
               |
               v
 
Dagen har varit bra för att jag har träffat Markus Krunegård ♥ Det var så underbart. jag var i extas :`) Köpte nya skivan och fick den signerad. Sen tog jag kort med honom. Såg ut som en hysterisk kossa men kanske lägger upp den. Någon gång. Har sett honom förut men nu fick jag liksom komma näära! Åh det var fantastiskt.
Förövrigt har det inte varit något speciellt som hänt. Tråkigt för er.
Nu ska jag se pappas pengar hihihi.
Imorgon ska jag träffa Ina :D Ska bli jättekul för vi har inte setts på länge ♥
Picture
Sommar ♥
 
Förra veckan va stressig :( Skitmånga läxor och franska omprov (som förövrigt gick jättebra) Så hann verkligen inte göra det som behövs mest av allt, städa mitt rum :( Så nu har man den plikten på axlarna. Suck.
Sen har jag ju haft bloggen. Som inte heller hinns med så lätt. På torsdag nästa vecka drar jag till Åre :D Det ska bli kul att åka skidor konstigt nog. Men det är ju Åre! Har aldrig vart där och ska bli mer än spännande å se va de har att erbjuda.
På onsdag ska jag på Markus Krunegård signering :D:D:D:D min fina krunis ska bli så kuul! <3 Kommer då självklart ta bild med honom så ni får bevis hihihi :D
Har ätit en yoghurt som smaka blodapelsin. Den va god ska jag säga
 
Vad kan intressera er? Jag har ingen aning. Bloggtorka tror jag det kallas 
:( fett sorgligt ju.
Ska nu göra en hemlis för jag är en mystisk människa. Sen ska jag också ladda upp bilder så kan jag visa er sen. Kram
 
Känner bara för att byta blogg helt snart. Men jag finns här änsålänge. Kanske börjar med någon design till en blogg så får vi se </3
Vart fina år Weebly men är trött på allt lagg :(
Håll koll iallafall! Här alltså!

Så skönt det varit med riktig vår ♥ Verkligen underbart! Har varit på balkongen två dagar i rad efter jag kommit hem från skolan :D
Cyklar till skolan nuförtin. Älskar det. Att bara svischa förbi allihopa. Få en frisk vind i ansiktet. Bästa sättet att bota morgontrötthet ju ☺ 
Förövrigt var det dåligt att Uffe vann the voice. Adrian/Bengt-anton skulle gjort det. Jävligt piss är jag.
Picture
Min vackra gård ♥ Någon månad till sen blir det såhär grönt och härligt!
 
helu.
Någon som är trevlig mot personer som bor i Norge idag? Nä inte, nä. Men ni får ta och göra det. Inga mer norge vitsar! Usch.
Nämen tja!Hoppas ni inte läser överstående rader. För det var onödigt! Nu kommer ni läsa det bara för det :( 
Tora är här så jag tänker vara kortfattad. Och ja. 
Vad ska ni göra i helgen små barn? Själv ska jag imorgon till landet. Hoppas på att få träffa Johanna :D Sen på söndag ska jag och Tora shoppa och se Kvarteret skatan det ska bli kul!
Jag ska köpa roliga saker.
Hejdå
 
Har sparat ca. 700 kr för att jag köpt min Funkis ist för att köpte en One Piece. Men vet ni att på skånska heter det inte äppelmos. Utan Äpplemos!! Asså vafan är det för svenska!?! Det var väldigt viktigt för er att veta.
Men jag sprang förbi en spegel och jag hade en kamera i handen (riktigt så var det inte) och så knäppte jag några kort så ni ska få se hur en livs levande regnbågsteletubbie ser ut! För livets kunskapsförråd liksom!

Förresten måste jag färga håret :( Pallar inte hahhahah. Det går ju fort men :( Får fixa till helgen!
Picture
Ser ut som en glad jävla medborgare. Ser ju alltid ut såhär. Bara så ni vet. Man ser ut såhär som estet.
Picture
Så också.....
 
Ser på Ponnyakuten!!
Jätekuuul.
Missat två Avsnitt :<
Man ba noo.
Men tjaba. Ses å hörs på onsdag!
När man ser pånis hoppa då kan man rita!
 
Är lycklig med honom. Med Kapten röd alltså. haha. tro inte.
Men, blev sugen på nån sådanhär!! 

tagen av westerlundjennifer.blogg.se:
Trivs du i din skola? Jadå. Mycket annorlunda jämfört med förra. Både positivt sett och negativt. Din närmaste vän? Tora just nu. Och Alexandra :) Har ju massa men senaste veckan har det mest vart vi tycker jag.Favoritmat? Allt japanskt, allt italienskt typ så! Jag är inte kinkig ;)Gillar du någon just nu? Alltså FÖR många kändisar :( Men inte någon liksom real life :P gjorde det förut men han klippte håret och nu ser han ut som en tönt haha. Han var så blyg ändå.Vem litar du mest på? ingen. kanske min familj. men egentligen? Jag litar inte ens på mig själv.Har du varit tillsammans med någon? Inte så seriöst hahaVad heter du på wordfeud? SkeppOhojKamrat men jag suuger på att lägga :(Har du instagram,om du har,vad heter du? SaknadeTeHavs heter jag :DHur ska din drömdag se ut? Typ träffa bill och han blir kär i mig lalalalaa. Men min drömdag kommer att bli när Eldkvarn spelar på grönan. GRYYMT ♥Vad vill du bli när du blir stor? Skådis. Det kommer jag att bli.Bästa kompisar? Tora, Ina, Mathilda, Alexandra, Tove, Freya, Hilda osv. Har många ;)Bra betyg? Får inte förens i åttan men hyfsat bra på prov :)Hur ska din drömkille vara? Gärna inte fjortis...... Gärna Hipster. Men huvudsaken är att han inte är dum i huvet och gillar mig som jag är. Så ska han va rolig också. Skulle faktiskt aldrig falla för en ful kille :)Favoritfärg? turkååååås, liila, guul, oraaangeÅlder? 13, 14 i september.Hur länge har du haft din blogg? Ett år och tre månader typ :) men har bloggat sedan 2007 tror jag ;) milestyle.blogg.se hade jag också i ett år. Har svaga funderingar på att byta till blogg.se :/ men vill inte förlora läsare heller. häähäSommar/vinter? alltså när jag var liten och tönt sa jag alltid vinter för jag ville åka pulka och skridskor och skidor. Men nu säger jag ALLTID sommar. Alltså vafan!?! Det själva faktumet.Jeans/mjukisbyxor? Jeans o.OSko storlek? 40Roligaste skolämnet? Teater, Bild och Musik och So. Ibland. Inte i religion, men i historia. Ibland.Vilka skola går du i? Ja mm okej bra!Har du husdjur? Mitt MAERSVIN. Ska ha 299000 djur när jag blir stoor.Har du några syskon? Ja. Syyster 32 år.
 
Nu har jag sett på Johan Rheborg, Johan Ulvesson, Josephine Bornebusch, Erik Johansson, Maria Kulle och Vanna rosenberg från 14 till 20.30. Det var trevligt. De var sjukt bra :) Själva pjäsen har premiär den 24e. Det här var genrep :D Nä men ååh han e så snyygg Erik my gaad. Iallafall var de jätteroliga och det var jättebra dramaturgiskt gjort också. Nu blir jag sugen på att jobba på en ny pjäs här med. Vi har spånat litegrann men har inte börjat riktigt. Ska bli grymt kul iallafall.

Imorgon ska jag vakna klockan tio har jag bestämt :O chockerande va! Men det är för att jag ska ta med Mathilda till Tora för hon ska kolla på hennes kattungar. Tar med mig kameran men det är knappast att det blir någon bra bild. De är så vilda.. hrm.. Sen ska jag på opera. Nåja :) Vi hörs kanske på kvällen, ska försöka städa lite grann bara.
Gamla bilder på kattungarna, de är myycket större nu!