Ser på Den sista dokusåpan :) Så jäkla grymt.
Känns lite bättre nu. 
Men ja. I helgen blir det mycket minsann.
Imorgon ska jag på Treater genrep det är tydligen alla tre pjäserna och håller på från typ två till åtta D: Men vi får se hur länge vi pallar. Det är pauser imellan... Sen på söndag ska jag på opera! Men ja. Vi hörs nog.
Ville bara säga det! Puss
Picture
Tiiitta erik :') Han högst upp till höger. mihihihih söt
 
Depp inlägg :(
Idag på Matten var det riktigt jobbigt! För då berättade min lärare
att en tjej i min klass varit försvunnen sedan Tisdag. Att hon rymt hemifrån. Och en annan var på sjukhus.
Dock vet vi att det är ok med den på sjukhus. Hon har haft det väldigt jobbigt och jag pratade med henne igår om att hon skulle gå till bup efter skolan och hon har fotat på instagram och har det hyfsat bra där tror jag. Dock den andra tjejen som rymt hemifrån vet man inte mycket var hon är. Men hon har tydligen gjort det flera gånger under något år så hon kommer nog tillbaka snart! Och många började gråta när de fick reda på det. Själv blev jag alldeles skakig och det var verkligen som en tjock obehaglig luft i klassrummet. Sen fick jag gaanska dåligt på franska provet. Måste göra om tre små grejer :(
 
Nämen TJA!Ska se Erik å Mackan nu så har inte så mycket att säga tyvärr.
Men alltså det var ju ett tag sen! 
Hejdå :(
 
Fett arg på mamma och pappa som aldrig kommer hem för att "de pratar med de vuxna" snälla liksom :( jjajaa. Jag är väldigt emot folk som springer runt som jättebäbis i sina One Piece/ziperalls men jag vill ha en att myysa i :) Skulle bli så glad om jag fick denna till Åre resan på påsklovet!!! Så köp den ni. Tycker förövrigt att det är jäävligt dyrt med sånahär!!
Men den é snygg. Ska ha den i XL.
 
Hellu. Snott syrrans dator hihihihihi buuusig. Och aa. Vi har sett på Yes man och ska nu se något annat. Kommer ju typ somna men det får vara. Är sjuukt trött!! Förstår inte vad grejen är.
Hahahha å hon hade en jätterolig video på sig själv där hon satt och posade och det var jätteroligt men jag fick inte se hela för det var pinsamt :( Hahha åh vi har roligt. Ska nu se Crazy Stupid Love eller vad den hette. Tydligen bara för att någon var så snygg.
Nu vet ni, att jag lever! HEJDO
 
Men tjeena.
Ska snart åka till syrran :D Hennes boooyfräänd är i Paris eller vafan han var så hon ville ha någon att vara med ikväll. Så ska sova där. Vilket ska bli kul för jag har inte sovit i den lägenheten nåån gång :D
Men ska ta en buss ganska snart. Hörs imorgon! Om jag inte snor hennes dator ;);););) Förresten! Föreställningen gick skitbra. Alla är nöjda :) En väldigt tacksam publik ;) Nu hoppas vi att få "turnera" runt till andra skolor och spela pljh
 
tjeena. Lyssnar på glee. Görs själv'rå?
Picture
Min kommentar är då. Alltså baddräkt! Liksom så jäkla coolt. Det ska man ha! Och så En vanlig baseball tröja funkar typ till allt. Plus att den var så billig. H&M är ju den snålas favoritaffär. Älskar nagellacket, örhängena, solglasögonen, armbanden. De kommer jag skaffa mig.
 
hähähäj
orkar inte tala med er för tillfället. vi hörs senare ikväll!
 
dagens nyheter:
Svt1 har tagit bort hallåorna och börjat med nåt grönt.
Ingvar Kamprad är rikast i Europa och är en av de fem rikaste i Världen.
TROLOLOLOLOLOO sweden is regerar!
Det verkar äntligen bli lite medvind för Glenn i "30 grader i februari"
vi hade en grå vikarie i skolan.
hade utvecklingssamtal.
så det va det
nä men asså. imorgon skulle jag vilja träna!! Vi får se om det blir någonting av det. aja tja

Läkkuuuur sötiiis
         |
         V
 
En dag för någon månad sedan fick jag reda på den Så otroligt coola nyheten att fem av mina favorit bloggerskor genom tiderna bildat en liten grupp. Nämligen Hofh, Kandylandy, Caty, Epicfaiil och Keela.
Och det ännu bättre är att de tillsammans vill slå storbloggarna. Det tycker jag är jättebra och lömskt och roligt! :D Tycker ni alla ska börja läsa deras bloggar. Så kan de bli större än Kissie ;). Ni kommer inte bli missnöjda. De innehåller allt; mode, glada inlägg, vardag, bloggtips, Skönhet, musik. Ja allt.
Det här är då dom fem :)
Picture
Klicka på bilden för att komma till hennes apcoola blogg :D
Johanna aka Hofh. 
Jag har läst Hofh i ca ett och ett halvt år tror jag. Eller två...
Jag minns inte...
Iallafall. Hennes blogg gör en så sjukt glad :D Det har den gjort aalla år. Bloggen innehåller fina bilder som alltid inspirerat mig. Den handlar om allt från mode till mat och spännande tävlingar kommer ofta upp ^^ Johanna går i tvåan på gymnasiet i Jönköping. Hon jobbar extra på Jönköpings posten där hon fotograferar till sportdelarna av tidningen. Hon gör även en serie i veckan till tidningen med samma ämne. De lägger hon ofta upp på bloggen och de ä braaa.
Hon elskar apor (jag mää) så hon fick va en apa tyckte jag :D:D:D:D:D
Läs bloggen eller så missar ni något!! 
Picture
Klicka alltid på bilderna för att komma till bloggarna
Kandylandy.
Viras blogg har jag också läst mycket länge :) Hon bloggar inte såå ofta men när hon gör det bloggar hon väldigt bra och välgjorda inlägg så det gör inte någonting :D. Hon lägger ofta upp inspirationsbilder och om jag inte nämner att hon har en feettcool klädsmak så kommer jag ångra mig resten av livet 
:"( Hon bor också i Jönköping och går på medialinje på gymnasiet om jag minns rätt :D Har skaffat en jeetesöt kattunge som heter Sälen :3 fantastiskt fin e den!! Man längtar efter fler bilder! Å hon fick va en söt hest för att hon.. hon fick va hest helt enkelt..
Läs hennes blååågg!
Caty.
Har inte läst bloggen såå länge men jag gillar den :D:D:D
Speciellt hennes vovve Sam såm är jeeeetesöööt! Och så är det mycket inspirerande bilder :) Caty bor i Jönköping (som alla verkar göra i detta inlägget) och gillar å åka snowboard och skateboard och det är feettcoolt!! :D Så ska hon va med i Kanal 5's program Djungelns Drottning som kommer snart. I vår någon gång kommer även hennes klädföretag lanseras (längtar tralala). Hon fick va sin hund för den är bra! 
Läs da blogg
EpicFaiil.
Läst hennes blogg i ett år.. typ... Vet inte riktigt :) Bra är den iallafall :D:D Moa bloggar mycket om vardagen. Hon bor i sthlm och går på media på gymnasiet :) Sveriges största emo/scene blogg ;) Den är bra för att hon ofta uppdaterar och så gör hon filmer ofta också :)
Det finns inte så mycket att säga mer. hennes svart lila hår passade bra till en katt tyckte jag x) 
Bloggen e bra så lääs dåå.
Keela.
Keela bor i Stockholm, är tjugo och jobbar på NK :) hon har typ största lockigaste håret och man vill bara ta på det :"o hon älskar marabou mjölkchoklad och annat godis. Det bloggar hon ofta om. Det gillar jag ☻
Ja hennes blogg började jag väl läsa för ganska längesen... minss verkligen inte :( jajaa. Läs