Vill va en såndär peppande härlig bloggerska som har alla perfekta ord i sin fina ordbok i sammet som plockar upp orden med omsorg och så. Sån vill jag vara. Men jag är för flamsig. Tror jag. Är fan 13 år och har ju inte levt ett liv än så har inte så mycket att säga. Men jag vill peppa folk i min ålder och omgivning. 
Nästan alla tjejer i min ålder (inga killar, varför är det så?) klagar på sitt utseende. "mitt hår är fult jag vill klippa av det" "jag ser så tjock ut i den här tröjan" "Jag måste börja med någon diet" "Uusch vilka äckliga finnar jag har" "Jag måste jogga oftare." "jag måste bli smal till sommaren". Även fast jag gärna skulle va en som gick emot strömmen och gillade mig själv, är jag inte det. Försöker att gilla det mesta men min hjärna kommer alltid med nåt nytt som jag måste ändra på. Jag vill inte ha det så. Och jag vill inte att någon ska behöva tänka så om sig själv. 
Ett bra tips för dig som är osäker på dig själv är att ösa på med bra tankar. Tänker du "jag har en sån ful stor näsa" så ska du svara dig själv med tex. "men mina ögon, de är jävligt snygga" Du måste hitta det du gillar med dig själv. alla är inte perfekta. Vill du verkligen vara perfekt egentligen? Om du är osäker på om du är överviktig (vilket jag var ett tag) ta reda på det på tex viktväktarna eller WiiFit eller sådant där du nämner vad du väger och din längd. Om du är överviktig kanske du måste träna. Men gör mig en tjänst, skit i dieterna som står på alla hemsidor! Träna istället. Och ät sundare. Om du tränar mår du bra och blir förmodligen smal. Du kommer efter ett tag att hitta det som passar dig inom träningen. Jag tror att dieter kan hjälpa, men du vet inte om just den dieten du hittar passar dig. Ät mer frukt, promenera, kanske köpa gymkort (surfa runt om du vill hitta billigare gym) gå på pass. Ät stadiga mål så du inte blir småhungrig. Om jag bara tränade mer skulle jag grymt gärna skriva en träningsblogg. Men det känns som jag inte hinner. Och om du vill bli snygg till sommaren. Sätt upp ett mål. Spring nu i det fina vårvädret (vilket jag ska försöka börja med) hitta kompisar att träna med och glöm inte att det du tycker, kommer inte alla tycka om dig. Så oroa dig inte för att folk tycker du är tjock. Om du springer runt och tjatar om det så kommer de kanske märka. Så försök att se det fina i dig. För det är ju ändå insidan som räknas.
Puss och Kram ♥
Ps: http://blogg.veckorevyn.com/ptfia/ är en bra peppblogg för dig som vill träna mer! Ds.
Picture
bilder från googleLeave a Reply.