Första måndagen på evigheter som jag faktisk varit pigg hela dagen. Tänkte såhär imorse: "Nä nu tar jag ett ryck för fasiken!!" och sen dess har jag varit pigg som en lärka :D Skulle ju visa dagens outfit igår men solsidan började mitt i allt :< var inte med Freya utan Ina ist. XD Detta är mina naglar iaf(gjorda för några veckor sedan)+min söTa ring från www.hoofstore.com:
Picture
Picture
Haha läppplutaren number ooooneeee. Här ser ni mina gula ben jag har på mig idag (strumpbraller):
Picture
Haha, mycket ser ni jag vet jag veeet XD. 
Varit så härliiigt varmt idag. När jag mötte Ymii med bussen kom hon i bara munkis :) Fatta våren är PÅVÄG NUUUUUUE.
Och ett tecken för mig att det är vår är när jag går runt i nylon utan att frysa :) LOVELY SPRING TIME! JAHOOOOOO :3
 
Har alldeles nyss satt på mig kläder xD Typisk söndags grej det där. Ska iaf försöka ta mig ut senare, ska höra av mig till Freya(lovade att göra det ifall jag orka..) å se om vi kan göra nåt tillsammans.
Lägger kanske upp dagens outfit senare idag, ska först piffa upp den;
Det är ett långt linne, lite pösig, som jag aldrig använder men faktiskt är grymt snygg och ett par gula strumpbyxor (än sålänge lyfter de upp alltihopa xD), ska ta lite smycken å ett skärp, vi får se hur det blir!
Kram ♥
Picture
 
Dagens låt med The Ark!
 
Jag har precis kommit ut ur duschen!
Det var fett härlig, har känt mig jätteful i håret under hela resan. Bakade kakor ist. för att duscha, glömde bort helt. Men nu är det gjort och jag är fett nöjd :)
Det var så jävla skumt med bloggen imorse, jag kunde inte logga in men det har löst sig nu :D Här har ni en bild på Molly, min älskade G´s hund som jag nämnde igår (obs hon var valp på bilden här, tagen för 2och1halvt år sedan), sooommaaaaaaar:
Picture
 
Bra. Begravningen var (som det faktiskt ska vara på begravningar) sorglig, jobbigt att gå fram till kistan och tänka  "där inne ligger min farfar" jobbigt att se alla vara så förfärade vilket jag självklart också var. Nu får det fan ta och vara nog med begravningar på ett tag.
Asså min farfar var så älskad av alla, vet ni hur många tidningar som skrivit om honom? Han var ju typ kändis hos äldre människor. Skådespelare, säger det till er som inte vet.

Hoppas ni haft det kul :) Allt förutom det stora avskedet var roligt för oss också (iaf för mig). Har varit med syrran mer än med morsan å farsan. Åkte i hennes lilla söta bil dit och hem, sov i en liten stuga en bit ifrån alla andra besökare med henne, Var med henne och sååå...
Igårkväll (såg varken let´s Dance eller Parlamentet) Var vi på en pub i den byn där min farmor G (inte biologiskt, men jag har aldrig träffat min farmor) bor. Det var roligt, hängde där med syrran och killar i hennes ålder. Och idag på förmidda´n (innan vi åkte) var vi hos G och jag lekte med mammas kamera, då mobbade jag S (G´s barnbarn, alltså min fake kusin typ :D) med den och sen tog han fram sin digitalkamera och mobbade mig xD Haha nä, inte direkt men det var kul. Min kusin M (en kille som är snart 21) sa till Amanda (syrran) att hon posade så mycket på bild, då tog S en bild och amanda försökte posa mindre "Är det här bättre då?" sa hon typ och det tyckte M knappast :D Haha har ärvt det av henne....

Och jag har gosat med G´s vovve Molly också. Har tagit bilder med mammas kamera somsagt och kommer ladda över de till min dator också så ni får se :)
Bye! (Bjuder på en bild inte från resan så ni vet... eftersom att det är en så lång text detta, läs bara om du vill!) bilden kommer ifrån Tokyo med mig å Ymii. Vi var i Shibuya och hade precis vart och kollat runt i Shibuya 109, vi såg detta Parfait café och; FIKAAAA! Den som är fokus på är pappas med banan å choklad etc. Toves var någon jordgubbs grej och jag tog en jordgubbsjoice, en mini frukt parfait och en liten rulltårtabit :D Enormt tips till er som ska dit (vilket kanske inte passar så bra just nu....)
Picture
 
Varför i hela j*vla fridens namn ska alla fjortisars (förlåt ni som älskar honom och inte är det) favorit vinna melodifestivalen? Han sjunger som en bumbibjörn. OCH DE SJUNGER INTE FINT SKA JAG SÄGA ER. Gå vidare lilla Erik, vi andra har slutat sjunga som en bäbis för lääängesedan, varför kan inte du det också?
 
Ska försöka blogga imorgon, vi får se om jag lyckas :<
Hejdå alla fina :3 Hoppas ni har det bra. Jag ska försöka ha kul men vet inte... HEJDÅ IAF! Å jag vet att jag suger på att lägga upp dagens låt men jag är ju en tråkig männska som lyssnar på samma låtar om o om igen så det är slut på idéer. hjälp mig!
 
Har bakat kolakakor :) Synd bara att jag inte fick använda hela satsen (vi behöver lite smör till frukosten imorrn) :< Så det blev halv sats = jetelite kakor = Emilia lesen :'(
NÅJA, nu ska vi inte lipa för det.
Ska iaf bli namnam, blir nog matsäck till resan imorrn :D
Måste gå o lägga mig rätt snart för vi ska upp tiiidigt :'<
Har ni sett att jag gjort "I have a dream" nu?
 
Testa dig här (kommer även lägga upp den -i html- i alla flikar och i min sidebar):
http://www.quizme.se/test/Miles-Tankar-och-Drommar_9698
 
Lite matbloggning nu :>
Ikväll ska jag baka, har inte bestämt vad än, men nå´ kakliknande :D:D Kom gärna med tips, men fort för jag är desperat :'o nä skoja bara..
Och nästa vecka har jag bestämt mig för att laga mat. Ska göra macaronipudding för det var 500000009 år sedan jag åt det :) PLÖTT PÅ ER MMMMMMH ska sukta med en (google)bild MÄK ÄND CHIJS :D:D:D:
Picture