Jag läste en Elle tidning en gång i tiden. Elle är ju en väldigt bra tidning med välskrivna reportage. Och jag hittade en som var jävligt kul och intressant. så jag gör en Cover på dä. Kommer inte ta med bilder för använder fortfarande mammas dator.

Hur jag hittade de perfekta jeansen.
det var i ett provrum i Japan. I min hand höll jag två par jeans. Ett par gråa häftiga jeans som verkligen såg tuffa ut (jag klädde mig ju som en tönt på den tiden) och ett par mörkblå stretch som jag tror bara mamma la i min famn för att prova. En expedit var så gullig och visade mig till provrummet. Affären var väldigt modern och provrummet likaså. Jag satte först på mig de gråa som jag var så fascinerad av. Men de var alldeles för tighta. Magen svullade över, haha. Nä men.. De var iallafall ganska fula på mig. Så jag satte på mig de blåa jeansen som satt som smäck (fyfan vilket fult ord förresten). Så jag gick ut till mamma och den övertrevliga expediten som båda tyckte samma som jag. att det var ett jävla kap :) Så vi köpte de och jag  älskar de så mycket att det snart går hål på.

Hur jag hittade den "perfekta " handväskan.
Jag, mamma och pappa sprang snabbt in i min pappas kompis antikaffär i Södertälje.
Det var ett berg med gamla hus, en handelsbod, ett bageri och lite annat. Det var så gulligt att man ville äta upp alltihopa c: iallafall. Där fanns antikaffären. Pappa och antikhandlaren snackade och jag kollade runt. Då såg jag väskan. Den var i brunt läder med gammal mocka inuti och så hade den ett väldigt kort band. Orkar inte förklara i detalj. Vi fick massa med rabatt på det vi köpte och väskan slutade på ca. 40 spänn :D Den visade sig vara en konduktörsväska från 40 talet :) Så fin. Nu smular insidan... haha. Men jag älskar den ändå ;) Både den och jag väntar bara på vår.

Hur jag hittade de perfekta vår/sommarskorna.
Jo det var på Beyond Retro. Jag var där med Mathilda och jag hittade ett par så fina skor. Skitdyra tänkte jag men provade. Satt perfekt. De var (som väskan ungefär) i skinn och hade små fransar. Å lite slitna. Men det gjorde ingenting. Kollade priset 189 av min häpnad. Så de blev mina.

Hur jag hittade min första byxdress.
Även detta på Beyond. I Måndags :) Den var så jävla fin Lite sådär Marilyn Monroe känsla över det. Lägger upp bilder när jag har tillgång till internet igen :)
Det var väl det :) Hoppas ni gillade att jag tog tag i mitt modebloggande haha.Leave a Reply.