Jag är så orginell you know it. Så jag ska inte skriva Hiss och diss utan Tårtkalas och Bajamaja, för jag antar att ni fattar att tårtkalas är hiss och så vidare och så vidare...
Förresten, det nya typsnittet!! Do you like. Should I change??
1. Tårtkalas åt alla roliga videobloggare som typ William Spets och Clara Henry. Ni förgyller den förkyldes vardag liggandes i sängen och se på för många glee avsnitt.......
2. Tåårta till Kevin Mchale. Så snygg och bra :') Sjunger bäst i Glee också. Duuuh.
3. Bra och roliga sms med folk. Det är alltid tårta!
1. Folk som skär ner på Sverige. Täänk så många sjukt begåvade svenskar vi har. First Aid Kit, Rebecca och Fiona, Biiiiill, Alexander skarsgård, Alicia Vikander. Varför då springa runt och älska allt amerikanskt! Jag menar okeeej, vissa grejer i America är najs men snälla överdiiiiv inte!
2. Politiskt inkompetenta människor. Nä, men det är alltid lika kul när folk säger att de ska bli stadsminister. "För vilket parti?" Frågar Såssen som jag är. Då svarar de att de ska göra ett eget. MAN BA BÖRJA FÖRST MED ATT INTRESSERA ER FÖR POLITIK!!!!
3. Att Artie i Glee måste ha töntkläder bara för att han sitter i rullstol >.< Man kan väl ha klädsmak även fast man inte kan använda benen!?!?

Nog klagat för tillfället. Puss och kram och allt sånt dära mes.Leave a Reply.