Varje sommar i 8 år har jag gått på simskola/märkestagning på ett ställe nära vårt land. Förutom iår.
Där har jag simmat som längst 2 km.
Jag har varit med i lilla vasaloppet.
Jag har egentligen ridit i typ 6 år men bara på somrarna 2 gånger typ :P
Min musikstil varieras väldigt. Jag tycker lika mycket om Queen som jag tycker om Kent men om jag skulle vara tvungen att välja en stil skulle det nog bli rock :)
Nu förti´n blir kär i killar i 20 årsåldern alldeles för lätt. Som tillexempel Björn Gustafsson och Danny, men det är ju ganska normalt eftersom de är grymt snygga. Men när jag var liten (typ 8 år) så var jag kär i Martin Stenmark, Ola Salo, de i Green Day och Per Gessle. Hmmm...?
Jag tänder på killar med muskler.
Min syrra älskar att reta mig om att jag pratar fånigt i mina videobloggar. Hennes anledning är att hon inte hade en lillasyster när hon va i min ålder och tog ut det nu istället :< SKIT JOBBIGT!! Men jag älskar henne ändå.
När jag var yngre valde jag bubbelvatten framför läsk men nu gillar jag läsk mycket mer (inte Cola så mycket DOCK) och det tycker mamma är synd. Såklart :P
Mitt rum är typ störst av alla mina vänners men mitt är ändå stökigast (JOHO)!
Jag leker forfarande med Bratz. Det är fan skitkul och kommer nog aldrig sluta.
Jag blir sur om jag inte får va med Mizzy på en vecka.
Jag har förändrats mycket genom året. Vågar åka mer på Grönan, Är lite mer feg när det gäller att bada i kallt vatten... Och så var det nåt mer jag inte kommer ihåg.
Jag har Nevnarien på skype. Jag är coool.
Jag har sedan jag var 1 år velat ha en hund och mamma har sagt kanske nästa år varje år -.-'
Hela min familj är musikalisk. Syrran har spelat piano och sjunger jättefint (gärna högt i sin bil :D ), Pappa och mamma är båda kör människor (men pappa har gått på en cool kör, mamma kör sånt där kyrkgrej) och pappa spelar gitarr o mamma piano, jag spelar cello, har spelat fiol, spelar elgitarr, lite piano och sjunger.
Ska börja i högstadiet till hösten. I en teaterklass.
Har brutit min högerarm 2 gånger och nästan brutit min vänstra. Hej och hå gå på tå.
Jag fick min syrra att kalla sin pojkvän hesten istället för skruttis som jag tycker låter äckligt, man ba hej äppelskrutt!! :D
sv: jag kommer förmodligen dit igen någon kväll :D tror jag ska dit när "magemakers" ska spela ^^

Reply
8/19/2011 22:20:20

NEJ JAG HAR STÖKIGAST RUM!!

ReplyLeave a Reply.