I quit blogging on Weebly now. The reason is that it tangled very often and I miss blogg.se. I have also thought of doing more fashion posts / photo posts / music posts now when I'm changing blog. So please come to the new blog instead (click on the image below).

Nu lämnar jag Weebly efter att ha bloggat här i över ett år. Anledningen är bla. för att det ofta krånglat. Weebly har fantastiska möjligheter vilket är helt och hållet skitbra! Men fördelen med att blogga på blogg.se är att jag kan mobilblogga med deras app. Det finns en app för weebly också men den är för 3gs/4s blablabla. Och jag har en vanlig trea.. Tycker det är väldigt synd.
Men nu har jag skapat en HELT ny blogg på blogg.se. Bloggar alltså inte på förhopningarochregnbagar.blogg.se! Det var för att 1. Felstavat xD 2. för lång url tycker jag. Nu har jag skapat en ny som heter emiliahellbergs. Sitter med stilmallar och kodmallar och det är så roligt! Weebly är tusen gånger krångligare. Så nu är det faktiskt dags. Gått och tänkt på att byta flera gånger men nu var det dags. Så SNÄLLA ni! kom till den nya bloggen istället. Det är inte kul att blogga utan er ♥. Har även tänkt att strukturera mitt bloggande lite grann nu när jag ändå byter. Kommer göra fler noggranna inlägg. Fler Dagens Outfit och fler foton. Också musiktips. Vad säger ni om det? 
Klicka på bilden för att komma till den nya bloggen!! (www.emiliahellbergs.blogg.se)
 
idag var jag man
Picture
ni får kalla mig big foot :o
 
Ni kanske inte visste det men jag har en passion till hattar. Tänkte visa min lilla samling...
Picture
Jag gillar inte det Usa's armé gör men jag gillar käpan. Beyond Retro 79 eller nåt :)
Picture
Mormor flyttar ju just nu så resten av hattarna är min morfars gamla.
Picture
Känner sig som le robin hood
Picture
We got the funk
Picture
sailor hat. Den är ganska stor men så jävla fin ♥
Picture
Den här känner ni säkert igen ;) Min lilla finis. Konduktörshatt för er som tror att det är en sjömanshatt...
 
Missade Rebecca och Fiona på grönan. Ångest. Fast ja, missade var fel ord att använda. Rättare sagt "Palla inte gå för det regna och va med ina och mathilda och åt våfflor".
Nämen har seriöst haft en skitbra dag och vem gillar inte skibra dagar?
1. Kom i tid till skolan *WOHOOO*. 2. So:n sluta en kvart för tidigt. 3. Matten var iofs. tråkig eftersom att vi blev kollektivt bestraffade men det gjorde inget ;) 4. Gympan, körde Prickboll och spökboll.. 5. GOOOD mat till lunch. 6. På franskan ser vi Sarahs nyckel vilket är en grym film. Boken är bättre men å vad bra den är (SE) min morsa känner författaren :P 7. Vi spelade pjäsen sista gången för niorna (som va på klassresa på "premiären") Det var kul och de blev ledsna efteråt för att det va slut c: naaw. Det vart bra iallfall. 8. Träffa Ina och Mathilda. Gjorde först inte så mycket. Jag och M sjöng lite Monica Z och så. 9. Gjorde våfflor. Det va kul. Jag och Ina gjorde våfflorna och Mathilda fick ta de fula och sprang runt och sjöng. Gott också. 10. Fick de att gilla Glee. Så vi ska ses imorgon och se mer hihihi JAAA :D
Det var ett ganska onödigt inlägg men slänger snart in ett inlägg om mina hattar. Sen går jag och lägger mig ;)
Picture
Slänger in denna eftersom jag inte visat den förut :P Min fina väska från Beyond