<3
Picture
Jag ser helt galen ut :D
Picture
Mupp :D Inte tagen med blixt det ser bara ut som det ;)
Picture
Picture
Gudvadsötduä[email protected]
Picture
Elskadlitenmupp
 
Tja :D
Jag sitter hos Maria, är hos henne tsm. med marsvinen, Hon själv, hennes kompis Lisa och mawiiinisarna!
Längtar till imorgon då vi ska åka till landet <3 :D Ska bli såå kul!
Och på fredag då kommer Mizzy dit ;) Tror att Amanda ska komma också, ska kontakta henne om en stund. Men först... Blogga färdigt ;)
Idag har vi åkt till Strandbryggan (de känner ägaren till stället) och ätit där. Det var mums :) Sedan gick vi över djurgårdsbron för att köpa glass, jag tog en Daim päron. Det var inte så gott :< Och förresten var jag dömätt xD Den blev inte heluppäten direkt ;)
Ska försöka prova någon annan, godare, ny GBglass. 
Snart, vet inte vilken men någon :D Tips?
 
Har precis vaknat. Är hemma sj. Liite tråkigt.
Sitter vid pappas Macbook!
Ska fixa iordning frukost nu och sätta mig på balkongen tror jag ;)
Pussåkram
Picture
Picture
Picture
 
Rollspel med Mizzy på g!
Har gjort det i några timmar nu xD VI ÄÄR SÅ TÖNTIGA<3
Är i Uppsala just nu :) Vi har precis ätit mormors goda potatisköttfärsochmorotsomjagintegillarsåmckt - gratäng. muuumsh. Och CocaCola Zero Muuumshhh! Har aldrig älskat Cola men Zeron är sååågoood :D Det blir den konsistensen man får på restauranger (med en skiva citron) och det är muuumshshshshs!!
Nu ska jag fika och.... Rollspela :D Byyye!
 
Hej!
Igår chattade jag med Maria, Mathilda och syrran.
Maria och min konversation: Maria har fått två nya marsvin, en är hennes lillebrors (som ser ut som coco ^^) och hon har fått en som heter Ronya, 11 veckor :3. Och jag ska träffa de imorgon, med mina mawiin okså!
Mathilda: Hon skickade en massa bilder på Zac Efron utan tröja och vi båda smälte, när edward cullen kom blev det inte SÄMRE :<. Ja.. Vi spårade ur...
Syrran: Det var rätt sent och hon var hos en kompis men vi pratade om påsken och så :D Hon kommer förmodligen fira med oss (Jag, mammaåpappa, Mizzy)!
Dagen började med att jag solat på balkongen, ätit frukost (yoghurt, en minimacka och vattenmelon+ananas). Vi ska äta Yosa(stavas? Dumplings på japanska ;> ). Och senare ska jag o papii till mormor för att hjälpa henne med grejor, då ska jag sola i trädgården ;)
Pussar ♥
Picture
I Tokyo VARVITVUGNA att smaka Fanta Grape, en sån skulle verkligen sitta fint just nu. MMMMMMH
 
Helluuuh. Snart ska vi äta, typ inga har kommit än men påväg! 
Hörs kanske inte senare...
 
Detta gör jag ofta, det lyfter upp en bild så snyggt!
När jag va i kyrkan igår (mammas körkonsert) stod det om vad påsken var egentligen. Man såg en bild och då skrev kyrkoherden (han e jeteflummig faktiskt :D ) vad man såg först, Det stora mörka huset eller solskenet. Det tyckte jag va lite intressant faktiskt (inte så jätteintresserad av sånt man hör i kyrkan, snälla bannlys mig inte) så jag gjorde en bild till det!
Och varför inte lära er det? 
Picture
Orginalbild, Mt. Fuji! Tagen av mamma med hennes Nikon 3100d
Picture
Tryck OK när en ruta kommer och se bilden nedan.
Picture
Ändra din kontrast till ungefär detta. Då blir det lite mörkare ännu mörkare och det ljusare ännu ljusare! Du kan även leka själv med kurvorna men såhär gjorde jag!
Picture
Brightness/Contrast, syns inte så bra..
Picture
Kontrasten ska ligga på ungefär 80. Men nu är ju berget onormalt blått så vi får göra det lite gråare ;) Blir det för mörkt kan du sänka 'brightness' ist.
Picture
Och nu blir det till att ändra till Svartvitt, men vi vill ju ha bilden i färg, därför ändrar vi Normal till Pin light!
Picture
Vi vill somsagt inte ha den svartvit, men det ändrar vi fort genom att klicka från Normal till Pin light (du hittar det vid de olika lagren du skapat) Alla behöver kanske inte detta, men jag behövde!
Picture
Det kan se svårt ut men är jätteenkelt ;) Och så var det resultatet:
Picture
Picture
Ett till exempel ,lite sämre. Du kan alltid prova dig fram med olika bilder och se vilken som passar bäst ;)
 
Tja! Har typ precis vaknat :D Ska ringa felli senare. Men iaf, igår så fixade vi bilderna vi ska visa ikväll, japankvällen, och då kopplade vi in hårddisken, där vi har alla bilder som vi tagit genom åren typ :D Så då kollade jag igenom och la över några bilder till min dator (måste göra det snart igen, så många fina minnen) Och tänkte bjuda på några (från 2009/2008):
Picture
Jag och hesten Pocka! Hon e snelhest :3
Picture
Mamma tog kort på mig när jag sov. Tackar för det!
Picture
På gotland där jag satt och målade mitt i naturen, så jävla härligt var det och ser det ut som!
Picture
På gottska sandön! Det är en ö som bara består av sand, vi tältade där och det var världens härligaste stränder!♥ Villtillbaaaks!
Picture
Hestpack :D Det är (från vänster) Socka, Troja, Pocka, (EN MAssa BAKGRUNDSHESTAR) och en hest som jag glömt vad hon hette :<
Picture
I Spanien, Sitges!
 
Go hest generation!
Ville skriva detta men för min egen skull åker jag snålskjuts på Ymii xD. Detta hände igår när jag å Ymii var ute och cyklade till vår kommande skola, taget från Ymiis blogg:"Samtalet: (Mizzy: Jag Mile: Emilia/Mile Killen: Killen)
Killen: Hej har ni picknick elr nåt? Mile o Mizzy: Hej?!?! Ja...?? Killen: Åh kan jag få en godiiiiis?? Mizzy: Nej... Killen: Varför inte? Mile: Därför. Killen: Varför? Mile: Därför. Killen: Varför? Mile: För att vi är för snåla för dig. (killens vänner ropar ngt på typ simsspråket o.o) Killen: Han där borta tycker att du är snygg (säger till Mile) Mile (säger utan att titta på killen): Jaha säg att jag tycker att han är jättesnygg också (killen ropar, gänget garvar å killen säger ngt igen) Killen: Han tycker att du är sexig Mile: Jaha säg att jag INTE tycker att han är sexig (ropar, gänget gör ett besviken 'aww') Killen: Han säger att han vill göra (något konstigt?!?!) med dig. Mile o Mizzy: HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!! Killen: Men kan jag snälla få en godis? Mile: Går du om du får en godis? Killen: Ja. Mizzy (tar upp en godis): Lovar du att gå? Killen: Ja. Mizzy: bra, annars så kmr du att få jävligt ont mellan benen (ger godisen) Killen: Jaja det finns inget där (går iväg). Mizzy ropar efter: HÄLSA SIMS-FAMILJERNA!!!!"Vi hade grymt kul. Älskar dig favorithesten!

Picture
 
Detta ska jag göra måndag-måndag (+ idag)
Picture

Obs! Inget med hesten Ina för hon ska gallopera iväg till Spanien imorgon. UTAN MIG DEN BAJSKORVEN!Uttryck som ni kanske märker:
"Japankväll": vi har sedan vi åkte till Japan bestämt att visa bilder (och då filmer som jag sabbade bort :< och vi inte kan visa såklart, den turen JAG lever med) för Toves föräldrar. Ska fråga syrran om hon kan också :D Vi ska bjuda på japanese food och så...
Maria: Ni som inte vet vem hon är, kolla på "värdefulla länkar" vettja! Jag o hon har känt varandra sen vi var 6 år och hon slutade i min skola i 1an men det spelar ingen roll, vi ses på lov och vissa helger :) Hon har jetesöt mawiin okso!
Mizzy: Tove (Ymii)'s nya smeknamn som ni får plugga in ;P