Jag är glad idag :D Såhär jäkla glad:
Picture
Haha lol xD Idag har jag varit med pappa på landet :) Jag besökte inte landet (jag vet, viiilken diss :< ) mamma har varit hos mormor, men jag saknade Johanna å de så himla mycket så det fick bli landet! Jag var iaf hos Johanna hela dagen :D Vi hade jetequel! Vi var med hennes lilla syster K (5 snart 6 år, omg är hon redan så stor!) det var ganska roligt även fast det brukar vara sisådär (whuut?) att vara med henne xD! Sen i slutet gjorde vi om henne till en "rockflikka" haha, nä men typ punkare nåtsånt, jag fick bli 80-tals stylad - Vet ni påtal om det, att jag igår köpte ett par jetefina solglasögon på en vintagebutik som är från 80 talet - och Johannna blev.... FJORTIS :D Hon såg fett fail ut! Men det var rulight. 

När vi åkte hem köpte jag godis, nyttigt godis, Såndär Tropical grejjsimojjs! Detta är jag idag, kommer återkomma imorgon eller nåt med finare bilder från digitalis men PhotoBooth får duga (pappas macbook pro är läget just nu xD ) ni ser lite av 80talssminkningen:
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Haha jag har haft Photoshoot med marsvinen XD De fick sitta på mina monkigodsedjur och så fotade jag de xD Annorlunda må ja säga!! Ska gå och lägga mig rätt snart, är trött :P om man vaknat tjugo över åtta så blir man det faktiskt! Ska tvinga Ymii till en "vårphotoshoot" snart Mohahahaha >:) Ha de gött mina små minigrisar! Bjuder på en vårig bild som godnattsaga ♥
Picture
 
Hejåhå! Har precis sjungit lite med morsan. Det var kul! Två stämmigt, vi har köpt nån bok. Är lite trött i halsen nu bara.
Jag har studiedag imorgon :D WIHUU!! Ska träffa Timiiie och vara med Freya :) En rolig dag helt enkelt ;) Ska sova läääänge!!! Men nu ska jag faktiskt städa marsviiinens bur, var ju å köpte strö idag!
Picture
Saknar dig älskling ♥ Det var så längesen, men jag kommer till dig imorgon :* Puss å kram!
 
Detta trick är snabbt och snyggt! Var ju ett tag sedan jag gjorde något sådant. Detta är min orginalbild och jag ska göra den svartvit och bara några grejer får vara färgglatt:
Picture
Gå till LAYER/NEW ADJUSTMENT LAYER/GRADIENT MAP och när rutan om vad du vill döpa ditt nya lager så klickar du OK välj sedan färgen som du vill ha och klicka på penselverktyget när du är klar. Då är det klart och du kan börja exprimentera (stavas?)!
Två exempel:
Picture
Picture
Förresten, visste ni att jag fyller 12 år och ett halvt idag :) GRATTIS TILL MIG ;)
 
Har kommit hem från en promenad för typ tjugo minuter sedan. Jag och Freya följdes åt en bit, gick in i en vintage butik "OMG VILKEN SNYGG. 799 kr, glöm det" Haha xD min favvo affär är också dyrast i stan jagvetefan! Sen gick jag vidare och Freya gick hem. Jag gick in i en skoaffär eftersom att jag märkt till min förfäran att mina 3e sneakers är för små :'( De är jetefina med små muppar på!! Så jag måste gå och köpa ett par ballerina skor eller liknande rätt snart, jag tänkte att det var okej att börja leta! Hittade dock bara några dyra :< Typiskt mig, min stil ÄR dyr men jag köper INTE dyra grejer.
Picture
 
Har bråkat med några vänner, det är löst nu och jag orkar inte förklara vad det var som hände, för deras skull!
Men sen desshar jag varit skit trött! Är på fritids just nu. Ska gå. Hörs maybe senare maybe maybe not :P BYEBYE ♥
 
Har haft mina fina strumpbyxor idag :D DE ÄR GULA
Är hos Ymiiiii :) Vu ser på Huset fullt av hundar!!!! ;D
Nu villj
 
Jag ska pierca mig :D Nu när jag säger vart så kommer ni tycka att det inte är piercing men DET ÄR DET så det så :P
Ska nämligen ta hål i öronkanten som det kallas. Här är ett exempel:  
FIN BILD :D
Soon schould i take a piercing in my ear! FUNNY HUH? :D
Fint va fint va fiint va? Kolla på tribe.se om ni funderar på att pierca er :D Vet inte om det är någon stor grej att pierca sig där men jaja.... Och förresten, man kan väl pierca sig i min ålder
 
Vet ni? Detta är så sjukt najs; Igår så gick jag å mamma till Cubus (vi var ändå i Liljeholmen såå...) för att köpa lite viktiga grejer, underkläder typ. Då såg vi att man kunde få ett par pyjamas byxor och en t-shirt för 199 spänn VET NI vad jag hittade för några då???? VET NI??? Rosa pyjamasbyxor med en flodhäst på som dansade :D:D:D:D SÖTT VA? De hade balettklänning och så stod det "love to dance" på! KÖPTE + en t-shirt till som det var en failad hund som sover och det står: "dreaming of you" typ :3 AAAAAAAAw ♥

och sen fick jag mina triooooooooosåor (trosor på skånska) och så fick jag en klänning och en kjol på rean också. Mile va nöjd. 
Och så när jag kom hem sorterade jag ut de trosor som var för små. Det var exakt 9 stycken! Så jag måste köpa fler snart :'(