Jag är så orginell you know it. Så jag ska inte skriva Hiss och diss utan Tårtkalas och Bajamaja, för jag antar att ni fattar att tårtkalas är hiss och så vidare och så vidare...
Förresten, det nya typsnittet!! Do you like. Should I change??
1. Tårtkalas åt alla roliga videobloggare som typ William Spets och Clara Henry. Ni förgyller den förkyldes vardag liggandes i sängen och se på för många glee avsnitt.......
2. Tåårta till Kevin Mchale. Så snygg och bra :') Sjunger bäst i Glee också. Duuuh.
3. Bra och roliga sms med folk. Det är alltid tårta!
1. Folk som skär ner på Sverige. Täänk så många sjukt begåvade svenskar vi har. First Aid Kit, Rebecca och Fiona, Biiiiill, Alexander skarsgård, Alicia Vikander. Varför då springa runt och älska allt amerikanskt! Jag menar okeeej, vissa grejer i America är najs men snälla överdiiiiv inte!
2. Politiskt inkompetenta människor. Nä, men det är alltid lika kul när folk säger att de ska bli stadsminister. "För vilket parti?" Frågar Såssen som jag är. Då svarar de att de ska göra ett eget. MAN BA BÖRJA FÖRST MED ATT INTRESSERA ER FÖR POLITIK!!!!
3. Att Artie i Glee måste ha töntkläder bara för att han sitter i rullstol >.< Man kan väl ha klädsmak även fast man inte kan använda benen!?!?

Nog klagat för tillfället. Puss och kram och allt sånt dära mes.
 
Har ju sportlov och har istället för att umgåtts med dig, umgåtts med kompisar :)
I Fredags var jag med Mathilda och Ina, I Lördags var jag med storasyster och sen maria, i söndags var jag med Hilda och Freya  och i måndags med Alexandra och sen Ina :D
I WILL BE POPULAR I WILL BE POPULAR!!
Har tänkt på att nu när alla gillar antingen  Bieber eller En riktning (one direction) Så har de flesta slutat gilla Saade. Det var längesen jag såg någon sjunga Man boy eller la upp en bild med honom och sig själv ihopklistrat från Paint på facebook!
Men jag måste påstå att jag gillar Eric mer än Bieber. Och han är sjukt mycket snyggare än någon i pojkbandet en riktning.
Igår opererade jag mig också :) Det gick braa :) Nu är jag typ förkyld så jag ligger här i min säng och ska kolla på Glee. YEY! Tipsa gärna om bra avsnitt, med mycket Artie i. Han är min favorit :D Wheels är ett tips från mig ;)
Picture
Bild tagen alldeles nyss....... nä men vi kan väl låtsas? :)
 
Det var jättekonstigt att jag skrev Avoir i senaste bilden. Jag antar att franska prov och allt dess innehåll har berört mig allvarligt. Det skulle ju stå Au revoir, ber så hemskt mycket om ursäkt!
Uuuh. Känner att jag måste få bra på franska provet :( Vill ha en bra inställning till min franska lärare. Så hon ba "oh hon kanske pratar lite mycket med Tora på lektionerna, men hon är en naturbegåvning på franska". Vårat franska prov ska vara på saker vi haft i läxförhör senaste tiden. Och jag har fått exemplariskt bra på de alla så.... lalalala
Jo du! din sluge jävel. :)
Sitter här och har det helt fantastiskt bra. Jag har ju lov ;) Härligt mhm.
Och er stackars göteborgare ni har redan haft hahahahahha. hahahahahaha. hahah.
Inget emot göteborgare!!!! Idag iallafall har jag varit i min gamla skola och hälsat på (vi var lediga idag). Det var som vanligt, stökigt...
Imorgon får jag en snutt träffa Maria :D Jag ska ta hand om hennes marsvin Lisbeth och Ronyah i veckan :)

Nu tar jag ansvaret att visa resten av bilderna från förra veckan!! När jag har tid med er kan jag visa er vad jag köpte.......
Picture
Hildo
Picture
haha wäääääh va läskig jag är
 
I sorgen över att WoW försöket failade så ska jag nu spela Sims. Jag spelar inte sims 3 för jag har typ alla expansions paket och prylpaket att jag ärligt talat inte pallar skaffa trean och avinstallera mitt föredetta liv........
Men ha det bra tänkte visa en liten kaxig bild jag slängde ihop.
Imorgon ska jag umgås med Tora ♥ Vi har så kul ihoooop.
Får se vad vi hittar på. Antagligen kollar tv serier på datorn geeeh.
Aja kraam ♥
Ignorera att jag skelar på nåt sätt. IGNORERA SNÄLLA!!
 
Vilken härlig männska. Blir så lycklig.
 
2 små dagar kvar sen är det sporthlov. För jag har nämligen studiedag på fredag :D
Sitter här och är ensam hemma. Mam och Pap på opera. kommer tbx typ halv elva. blöh. Aja. Jag är ju ganska trevlig jag med.. Egentligen umgås vi ju inte så jäkla mycket tillsammans familjen. Hähähääääää. Men jag mår bra hur mår så nu ska jag visa här en fin inspirations bild.  Tittar på Får vi följar med Å DE SPELAR HÅKAN JAAA!! Duktiga filip och fredrik, ni ska få kaka :3
det är så små mysiga men skumma människor i detta programmet. Men visst é det härligt med lite kultur. Nu blev detta ett inlägg då jag babblade på en massa. Jag antar att ni mest kollar mina bilder och skiter i den flummiga texten. Skulle va kul om någon läste mina vackra poetiska ord.
EMILIA VISA DEN JÄKLA BILDEN NU

 
Som några kanske vet så ska jag opereras på sportlovet. Jag ska skrapa bort polypern. Två dagar efter måste man vila och då tänkte jag kolla film.
Så jag har bestämt mig för att kolla alla Hp filmerna som tidsfördriv...
De finns ju på Tubeplus!!
Så jag vet inte, kanske börjar i veckan :) Det tar trots allt ett dygn att se alla filmerna...
Vad ska ni göra på sportlovet? Skidor antar jag?
Picture
Provade idag att sätta gläns på texterna i ps :) de blir bättre..
 
Weebly dampade på vissa bilder så jag var nästan nära att flytta till blogg.se men nu visade det sig att det gick ändå :D
Bilder från Igår Mer eller mindre redigerade... del 1 för jag märkte att klockan var mycket och att det var många bilder.
Picture
Fröken söt. Götgatsbacken. Från vänster: Tove, Hilda, Freya och Alexandra längst bak.
Picture
H&M. Götgatsbacken.
Picture
Monki. Götgatsbacken.
 
Har färgat om håret :) Denna gången utan några som helst fläckar i badrummet ;)
Nu sitter jag här och  lyssnar på Lilla Fågel Blå. KOOOM TILLBAAAKS DEN HÄR VÄRLDEN vAR SÅ UNDERBAR KOM TILLBAKS! HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR. OCH DET KUNDE LIKA GÄRNA VARIT JAG!
Ma blue hair.
Nä men nästan ju!!
Klockan 13.30 ska jag träffa Tora, Tove, Alexandra, Freya och Hilda :) Sen drar vi på Second Hand jakt. Och vem vet kanske kommer min kamera följa med ;);););)
Det ska bli skojigt!! Väldigt :D
Sen ska vi komma hem till mig och äta en thai och sen ska några av oss se mello och resten är oklart :)
 
Nu vad gör jag. Jo jag sitter här med dator och tv samtidigt och chillar med mig och mina katter (jag har inga katter men det lät bra!!!)
Chillpill är ett såååååå failat uttryck.
Ser på Sveriges Värsta bilförare. "aa vet du vad det där var för nånting aa det var ett staket". HHAAHA JAG HAR SÅ KUL MINA KATTER SKRATTAR.
Men idag har jag flätat min lugg och satt fast den i mitt öga. Nej inte öga!! Men snart börjar Adam Live och en liten fågel viska i mitt öra (fågeln hette tora säger inte mer) att Jeppe Rönndahl ska va  mä :') Och då kommer jag börja grååååtaaa. Jäppääää!
Okejdokej.. Men det är ju jättebra!!!!! :) Alltså nu tröttnar ni nog på mig och läser kissies blogg istället:( Jävla konkurrens Kissie