Nu börjar min sommarresa!
Idag vaknade jag (alldeles för) tidigt och åt frukost, provade min nya platttång (gud den är så fin, med blommor jähööö flavör pavör) och hoppade iväg i bilen med mamma, marsvinen och deras ute och inne bur. Vi åkte till våra vänner (de vi grillade med i onsdag) och lämnade marsvinen där (och bilen). De ska få leka med Charlie✿$☃ i några dagar.
Sen drog vi till bussen (ungefääääär. vi åkte tillbaka hem för att mamma glömt å låsa :P ) och sen satt vi på tåget 20 minuter senare :)
På tåget drack jag Yoggi Jalla drinking yoghurt (hihi fint namn de har hihi) med lime och jordgubb och läste min braiga (rekommenderas) bok "En plats de kallar lyckan"
Nu har vi alltså inte vår bil med och är i stockholm.
Om ett tag blir det av med tåg till Uppsala. Vi ska åka dit mest för att hämta morfars gamla (den är ganska ny höhö) bil som vi åker med hem sen. Jag åker också dit för att lämna mormors pastiller som jag egentligen köpt till mig själv men som smakade blomma och de får mormor hehehehehehe! men citron, mint och lakrits pastillerna jag köpte var mums så... Hu käres!?
Imorgon ska jag, mamma, pappa och min farbror åka till Värmland för att hälsa på Gun och Molly. Gun skulle man kunna säga är min farmor... hon var gift med min farfar. Och Molly är hund. Jättesöt <3 prutt.

Nu ska vi till Uppsala :) Sålååång sakörs!
(puss hihihi)
Updt. Kommer blogga om jag får tag i en dator under min Värmlands resa. A



Leave a Reply.