Xtep har ett brett sortiment på träningsskor för ett väldigt billigt pris.
De har alla slags; running, jogging, street, skate och alla möjliga sneakers. :)
För ni vet väl alla att om man har en snygg träningsoutfit, så blir det tusen gånger roligare att träna. Som jag känner iaf  :) Jag kanske kan tipsa er om hur jag tränar. Vad jag tränar i ;) för jag börjar älska det. Just kondition har jag fastnat på ^^,
Så de två senaste gångerna har jag skitit i styrkepasset och bara kört på med att springa osv :D Och nästa vecka ska jag prova ett box pass :D Det ska bli spännande. å slåss lite.
Nog om mig nu!
Klicka på bilden för att komma till företaget
_
Jag fick tag på annonsen tack vare ad settings. Man tjänar 40 kr för varje person som klickat på annnonsen som man kan sätta in i blogginlägg och i sidobaren :) Så nu när jag tipsat om det så kan ni väl klicka dära för min skull. så jag blir riiiiik!!!
 
Varför är alla hjärtans dag så över hypad? 
För det är ju ändå inte så kul för oss lonely souls.. 
BRYR MIG ÌNTE OM JAG STAVADE FEL!!
Iaf. Själv är jag singel (and no I'm not single and happy!!)
så jag tog hand om den jag älskar mest istället. Nämligen mig själv.
Haha faktiskt inte.
När jag var kär i en kille jag var kär i för nån månad sen tänkte jag att göra nåt gulligt på alla hjärtans dag. Men nu är jag inte kär i honom längre så nadah. då fick inte jag kul alls rå.

Nä men ni ensamma jävlar....... ring mig.
ahahhaha nej!! Jag ville bara hälsa er att ni inte är alldeles ensamma! Jag finns här om ni vill prata. ring singel jouren på 7255602

Igår när jag duschade så började jag helt plötsligt sjunga på all by my self. Med versen och allt. Visste inte ens att jag kunde den. Men herregud jag kommer ju också få en liten pojkvän. snart snart väldigt snart!!!
för att sänka ner oss ensamma lägger jag upp såna här fina bilder som får en att spy av avundsjuka ☺ alla bilder från We heart it eftersom att jag själv inte har såna på mig själv.
Nu ska jag inte trakassera er nå mer :) hejdo
 
Haft lite kontakt med en tjej som heter Jea på Hoofstore som gav mig (och er) en rabattkod att handla på Hoofstore.se. 
För ungefär ett år sedan hade jag en rabatt kod därifrån även då så jag tyckte det verkade ett bra tillfälle. Kikat in där lite och sett förvånansvärt underbara ting!
Så passa på. Koden gäller till Söndag den 19 Februari så skynda om ni vill ha nåt. 
Som alltid mina vänner, klicka på bilden och kom till hemsidan ;)
Gör detta till er som en liten alla hjärtans dag present ♥
 
En väldigt förtjusande nyhet kommer upp alldeles straxt!!
Det här skriver vacker store om sin verksamhet:
"In order to be irreplaceble one must always be diffrent"

Vacker är ett helt nytt unikt butikskoncept inom hår och skönhet. Hos oss hittar du alltid hundratals olika produkter inom professinell hårvård från alla de stora varumärkerna till outletpriser. 

Med oemotståndlig miljö, galna priser och service ut över det vanliga vill vi välkomna alla. Till oss ska man komma för att stanna. 

Utöver vårt fantastiska produktsortiment vill vi även kunna erbjuda alla en schyst frisyr utan att det ska kosta skjortan. Våra frisörer tillhör det allra vassaste och då menar vi inte enbart att det har slipade saxar. Dom tar emot kunderna med öppna armar för att nyskapa, förändra eller helt enkelt trolla fram drömhåret. Ditt hår betyder en värld för oss.  
Picture
Klicka på bilden för att komma till los hårparadis
 
Idag hade jag No prov nästa vecka har jag So prov.
No provet gick bra, faktiskt bättre än förväntat. Vi får se vad Lasse tyckte :P
So provet kommer säkert gå som smort. Lag och rätt är det om. Vi har pratat så överdrivet mycket och länge om det så det sitter ganska bra :) Sen har jag haft många läxor senaste tiden, om ni undrat över tråkig uppdatering.
Kvällen ska jag tillbringa framför Engelska läxa, Eldkvarn och So plugg dårå.. Tråkigt men bra! Och när jag är klar ska jag belöna mig med big bang theory tror jag :') Skulle behöva färga håret lite till (ena sidan vart fult) Men kanske skjuter upp det till imorgon :) Bjuder på lite gamla bilder!
Picture
ignorera samtliga finnar.
Picture
Dennis elskling <3 saknar dig kissen. Puss å vila i frid
 
Haft tävlingen så himla länge nu att det blir dags att välja en vinnare snart! Så nästa vecka har jag bestämt blir sista chansen att delta. Har inte bestämt en dag riktigt men skynda på nu när du har chansen :)
Man kan då somsagt vinna: Ett makeup borttagnings medel, en shower gel som luktar jordgubb och en dusch skrubb allt det från The Body Shop och en loréal ögonskugga som har en metallisk glitter färg och äger (har en själv :D ) Veckorevyn har faktiskt tipsat om den :)
Hoppas att några fler vill vara med så det blir lite mer spännande att lotta ut :)
så klicka här eller på bilden för att komma till inlägget om tävlingen.

 
bulle. Sugen på att baka!!
kan inte komma på anledning att snacka med dig..
 
Slänger in mycket fotografier nuförtiden. Men har lagt ett litet löfte i min famn att uppdatera med mer välgjorda inlägg. Roligare än bara massa trams inlägg utan bilder om vad jag gjort idag...
Jag har blivit väldigt modeblogg inspirerad dom senaste veckorna. Och jag tycker vi ger en applåd till alla bra modebloggare som fyller ens vardag med inspiration. *ApplådOchJubel*
Idag förresten har jag ju, som jag berättade igår att jag skulle, varit med Tora. Vi har alltid så roligt. Tog med kameran, men de var svår fotade alltså. Iallafall det får ni se sen. Och vi såg på En gång i Puket. Den var faktiskt ganska bra :) Väldigt rolig.
Nåja, låt mig presentera Min garderob. (förlåt för bilderna med skabbigt ljus, men det behövs lampor nu på vintern.. duh.)
Picture
Helheten..
Picture
Var från början ett par fula stup jeans som var övertvättade och stela. De blev ett par awesome högmidje shorts. Hittade de på Myrorna i Norrköping!
Picture
Köpta i en liten skobutik i Uppsala!
Picture
Från Beyond Retro. De var så jädra billiga så jag dog.
Picture
Tennisskor som jag hittade förra helgen. Jag som inte ens spelar tennis hihihihi. Men de är jättesköna och var billiga. Köpte de på XXL
Picture
Köpte på Myrorna!
Picture
Vi får se om denna kommer va till någon nytta ;) Ska nog göra om den lite. Tror jag ärvt den av min kusin
Picture
Man ser inte att det är en spets tröja under men den blåa köpte jag på Myrorna Hornsgatan.
Picture
Spetströjan har funnits i min utklädningslåda när jag var liten och nu finns den här :')
 
                                                                                                                 ...
Picture
Denna bild har ju ingenting med ovanstående rubrik men den beskriver vad jag ska gå och göra nu. Väldigt gammal bild.
 
Kolla Alicias blogg!! 
Alicia är en skitcool tjej som jag träffade på Håkan konserten på grönan. Hon känner en som jag känner och blablabla. Hon spelar gitarr och sjunger (förövrigt jättebra) och vi har lite instagram kontakt nu typ haha :)
Iallafall hennes blogg är bra uppdaterad och trevlig att följa! Så klicka på bilden.